.

..

.

Vardag arkitekter Anna Rex, Veronika Borg, Sanna Taune. Fotograf Sara Burman / Ateljé Uggla

Anna Rex

Arkitekt SAR/MSA

& stadsplanerare

anna.rex@vardag.se
+46(0)70 990 49 22

Vardag arkitekter Anna Rex, Veronika Borg, Sanna Taune. Fotograf Sara Burman / Ateljé Uggla

Sanna Taune

Arkitekt, SAR / MSA

sanna.taune@vardag.se
+46(0)766 77 50 36

Anna Rex är arkitekt och stadsplanerare med lång erfarenhet från framför allt stadsbyggandsprojekt och tidiga skeden bland annat genom anställningar på planavdelningen i Stockholms stad där hon ansvarat för utvecklingen av Marieberg och Stadshagen på Kungsholmen. Som affärsområdeschef på Arkitema byggde hon upp avdelningen för urban design och ansvarade för flera tävlingar, stora stadsbyggnadsprojekt, tidiga skeden och offentliga juryarbeten. 


Som arkitekt är Anna idéstark och kreativ med förmågan att se samband och strukturer, från detaljnivå till helhet. I projekten lägger hon stor vikt vid att skapa en gemensam syn kring projektens kvaliteter och målen för det bästa slutresultatet.


Anna brinner för utvecklingen av den svenska arkitekturen och har haft ett stort engagemang i förtroende uppdrag som ordförande i Sveriges Arkitekters tävlingsnämnd, ordförande i Stockholms arkitektförening, Sveriges arkitekters etiska nämnd och som ledamot i redaktionskommittén för tidskriften PLAN.

Sanna Taune har arbetat som gestaltande och projekterande arkitekt i olika typer av projekt och har drygt 15 års erfarenhet av såväl nybyggnad som ombyggnad av bostäder, förskolor, hotell, äldreboenden, och kontor.


Sanna tar ett stort ansvar i de projekt hon jobbar i och ser alltid till projektets bästa. Hon har i ett flertal projekt fått ett utökat ansvar för samordning av övrig konsulter och hon har även haft ett övergripande ansvar för samordning av arkitekter i projekt där flera arkitekter varit inblandade.


För Sanna handlar byggande om samarbete. Alla kompetenser och skeden är lika viktiga. En gemensam målbild, respekt för varandras
kunskap och prestiglöshet är avgörande för ett lyckat projekt.Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera